SMAAKMAKENDE WEETJES

PEPER & ZOUT

SUPPORT YOUR LOCALS

Door de langdurige sluiting van de horeca, is het voor veel ambachtelijke producenten veel moeilijker geworden om hun producten te verkopen. Zonde, want lokaal kopen is duurzaam, leuk en vooral lekker.

KIJK MEE MET BOB EN JORDY

Maak kennis met kinderopvangmedewerkers Bob en Jordy. In opdracht van de FNV laten zij je in een zesdelige vlogserie zien hoe de nieuwe cao voor de kinderopvang tot stand komt.

HANDIGE APPS

Al die wachtwoorden... Hoe onthoud je nu welke wachtwoord waarvoor is en sla je ze ook nog eens veilig op? Wij hebben de oplossing! En we vertellen je meteen hoe jij geld kunt verdienen met je wisselgeld. Handig!

PRIVACY ALS GRONDRECHT

In het boek Je hebt wél iets te verbergen laten onderzoeksjournalisten Maurits Martijn en Dimitri Tokmetzis zien dat privacy het meest bedreigde mensenrecht van onze tijd is.

WIST JE DAT...

FNV Magazine voorziet je elk nummer van weetjes die het altijd goed doen op een verjaardag of borrel. Dit keer vertellen we je over de risico's van selfies.

PODCASTSERIE DE NIEUWE BONZEN

De FNV heeft een serie podcasts over de winkelstraten van Nederland gelanceerd: De Nieuwe Bonzen. Winkelmedewerkers, klanten, economen en andere experts geven hierin achtergronden bij actuele ontwikkelingen rond winkelketens.

Deel deze pagina